Stall carlsvik

2014-05-11
18:49:41

Pay n Jump 10/5-14
Igår var vi i Sölvesborg och på Snapphanarnas anläggning för att hoppa en Pay n Jump, första utomhus för vår del! 
sist jag var på Snappis var September 2012 med Carmen, då blåste hindren omkull o det var halvt storm.. Igår var de ingen storm men kom lite regn då o då men vi lyckades klara oss undan de värsta iaf :-)

De började med ponnysarna o där var det ett 30-40 tal som red vilket tog en jäääkla tid... Så vi fick stå o vänta i nästan 2 timmar innan de var min tur att rida o då var vi ändå där en timme efter att ponnysarna hade börjat hoppa, så var lite seg med all väntan och svårt att veta när o hur länge man ska rida fram..

Ella tröttnade lite märkte man av den långa väntan, vi kan ju inte ha henne i släpet så fick ta ut henne så hon fick gå runt/stå still rätt länge vilket gör att hon tycker de blir långdrygt och jag kan förstå henne för de tycker jag med! Så hon var lite tung i handen o munnen när jag väl började rida sen, men annars kändes hon jätte fin!

Första rundan 90cm, här var vi lite sega båda två o jag satta alldeles för dålig galopp o "väckte" inte upp henne innan start så blev ett riv på första hindret, sedan hoppar hon fint resten av banan men tyvärr rider jag lite i mesgalopp hela rundan så känner att vi kunda ha gjort den rundan bättre - eller rättare sagt JAG kunde ha gjort rundan bättre! Hästen var fin som vanligt ♥

Här är filmen på första rundan, som ni ser är de lite dålig galopp. Den blir lite bättre under rundans gång men kunde varit mycket bättre från början! På hinder nr 6, näst sista hoppar hon som om de vore 130 ;-)


Andra rundan red vi oxå 90cm, Här vågade jag sätta upp en bättre galopp från början och Ella var mer med på vad vi skulle göra och hon var fin!! Fick en helt grym känsla av denna rundan, sprången var perfekta hon var inte i en ända bom!! Denna känslan o rundan vill jag ha på lördag igen när det är dax att tävla lokalt i Mörrum ♥

Här är filmen från andra rundan, som ni ser här har vi mycket bättre galopp från början och vi lyckas hålla den igenom hela banan! Hon var taggad här o studsar lite till hinder nr 2 men får ändå ett fint språng. Så fin!!

Kolla på filmerna i HD, de är inställda på HD för dator så är bäst kvalité att kolla i datorn de kan bli lite suddigt i mobilen och jag vet inte hur jag ska kunna ändra de...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: