Stall carlsvik

2014-05-27
22:27:02

Uppehåll
Ja jag har tagit ett uppehåll från bloggen som ni nog har märkt ;-)

Har haft lite vila på Ella de senaste två veckorna, dels för att jag jobbat mycket o då tappat suget lite på att rida samt att Ella har känns seg och nu får de även sova ute om nätterna så då blev hon lite tröttare av de oxå! 

Så en blandning av att vi båda har varit trötta har blivit att de har blivit  hagmys för Ella o jag har fått lite ridledigt! 

Men tanken är att hon ska sättas igång lite mjukt imorgon igen för att känna hur hon känns, så hoppas jag att vi båda får tillbaka motivationen!Trötta hästar som sover ute om natten, nu är de sommar ❤

2014-05-22
07:59:47

Blogglust
Har tappat blogglusten lite o vet inte direkt vad jag ska blogga om.. Hästarna jobbas på som vanligt om dagarna o när man är färdig med dom blir de att äta o duscha o köra till jobbet så inte en lugn stund! 

Idag är jag hur trött som helst! Varit uppe vid 7 varje morgon för att fodra hästarna så min dag har börjat då, sen inte varit hemma från jobbet förens 23 tiden o så tar de en stund innan man kan somna.. Så all stress på dagarna gör att jag inte sover ordentligt på nätterna så är för tillfället dödstrött o i någon "ond cirkel".. Vilket oxå gör att bloggen inte har högsta prioritet! 

Men nu blir de nog lite lugnare när hästarna ska ut på bete! Så hoppas jag får tillbaka lusten o tiden att blogga då :-) 

Annars kan ni följa mig på instagram! Uppdaterar nästan dagligen där, jag heter - carolinvietor ! Så lägg till mig och följ mig i vardagen. 


En bild jag tog på jobbet häromdagen! Tycker den är lite magisk på något vis :-) 

2014-05-19
22:56:23

Grattis ❤2014-05-14
09:14:03

Snart dax igen
På lördag är det vår första lokala hoppning ute och vi rider en 90cm! 
Jag hoppas jag kan få till en lika bra runda o härlig känsla som jag fick sista rundan i snappis på Pay n jumpen, då kommer allt kännas kalas kul! :-D

Så håll tummarna för oss att de kommer gå bra :-) 


Printad bild från film på ena rundan o snappis! Hindret ligger på 90cm o de är ingen match för Ella ;-) 

2014-05-11
18:49:41

Pay n Jump 10/5-14
Igår var vi i Sölvesborg och på Snapphanarnas anläggning för att hoppa en Pay n Jump, första utomhus för vår del! 
sist jag var på Snappis var September 2012 med Carmen, då blåste hindren omkull o det var halvt storm.. Igår var de ingen storm men kom lite regn då o då men vi lyckades klara oss undan de värsta iaf :-)

De började med ponnysarna o där var det ett 30-40 tal som red vilket tog en jäääkla tid... Så vi fick stå o vänta i nästan 2 timmar innan de var min tur att rida o då var vi ändå där en timme efter att ponnysarna hade börjat hoppa, så var lite seg med all väntan och svårt att veta när o hur länge man ska rida fram..

Ella tröttnade lite märkte man av den långa väntan, vi kan ju inte ha henne i släpet så fick ta ut henne så hon fick gå runt/stå still rätt länge vilket gör att hon tycker de blir långdrygt och jag kan förstå henne för de tycker jag med! Så hon var lite tung i handen o munnen när jag väl började rida sen, men annars kändes hon jätte fin!

Första rundan 90cm, här var vi lite sega båda två o jag satta alldeles för dålig galopp o "väckte" inte upp henne innan start så blev ett riv på första hindret, sedan hoppar hon fint resten av banan men tyvärr rider jag lite i mesgalopp hela rundan så känner att vi kunda ha gjort den rundan bättre - eller rättare sagt JAG kunde ha gjort rundan bättre! Hästen var fin som vanligt ♥

Här är filmen på första rundan, som ni ser är de lite dålig galopp. Den blir lite bättre under rundans gång men kunde varit mycket bättre från början! På hinder nr 6, näst sista hoppar hon som om de vore 130 ;-)


Andra rundan red vi oxå 90cm, Här vågade jag sätta upp en bättre galopp från början och Ella var mer med på vad vi skulle göra och hon var fin!! Fick en helt grym känsla av denna rundan, sprången var perfekta hon var inte i en ända bom!! Denna känslan o rundan vill jag ha på lördag igen när det är dax att tävla lokalt i Mörrum ♥

Här är filmen från andra rundan, som ni ser här har vi mycket bättre galopp från början och vi lyckas hålla den igenom hela banan! Hon var taggad här o studsar lite till hinder nr 2 men får ändå ett fint språng. Så fin!!

Kolla på filmerna i HD, de är inställda på HD för dator så är bäst kvalité att kolla i datorn de kan bli lite suddigt i mobilen och jag vet inte hur jag ska kunna ändra de...

2014-05-09
16:13:29

Gammal vet bäst?2014-05-01
21:36:10

This is how we do it ;-)2014-05-01
10:20:07

Blogg torka..
Har haft lite blogg torka då jag inte riktigt veta vad jag skulle skriva om.. Ella har haft de lite lugnare nu i ca två veckor då jag jobbat rätt mycket men nu ska hon igång lite mer igen och vi siktar på Pay n Jump den 10 maj. Eventuellt blir de debut på 1m då, kan inte riktigt bestämma mig! Ska träna imorgon o då prata lite med min tränare om vad hon tycker jag ska göra :-)