Stall carlsvik

2014-03-04
08:34:10

Jobb, förkyld och lugn häst!
Ja de förklarar nog mitt liv rätt bra för tillfället ;-) 

Har jobbat i stallet på jobbet hela helgen själv och tagit hand om alla hästarna och grisarna, en aning slitit men de funkar när man väl har jobbat upp ett system på hur man gör :-) de som är tråkigast är att man jobbar själv och de kan gå en hel dag utan att man ser en ända människa på jobbet... Kan bli lite lång drygt tycker jag! 

Har lyckats bli förkyld nu i helgen oxå så gör allt för att de inte ska bryta ut riktigt o bli halsfluss eller bihålsinflamation som de har blivit se sista gångerna! Peppar peppar att jag klarar mig med "bara" en förkylning denna gången ;-)

Sen till fröken Ella, nu har hon blivit riden några veckor efter sin vintervila och har börjat komma ner på jorden igen haha! I början blev hon så glad att komma igång igen att hon bockade o brallade järnet, vilket hon aldrig brukar göra annars! Och de fanns bara springa, springa springa i huvudet o man kunde galoppera nonstop i 10 min och hon blev ändå inte trött haha ;-)

Men nu har hon coolat ner sig och blivit sitt vanliga jag igen där man kan skritta o jobba henne o trava o galoppera utan massa hopp o studs! Så skam den som ger sig ;-) är fortfarande något hopp kvar lite då o då men de är inte så farligt!


Lite blandade bilder :-) 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: