Stall carlsvik

2014-01-13
01:26:14

Årets första start!
Igår (klockan är 01,13 när jag börjar skiva..) så var vi på Pay n Jump med Ella! 
Den första för året :-) så vi firade vår "ettårsdag" på bästa sätt ;-)

Har inte hoppat bana med Ella sen i början av december utan mest trimmat och hoppat enstaka hinder eller Max tre i följd så hade inte jätte stora förväntningar på hur de skulle gå.

Men som vanligt överraskar min häst mig!

Vi började att hoppa en 70cm, första hindret står så att vi kommer från vårt "dåliga" varv där hon kan ha lite problem med att fatta rätt galopp men sätter den direkt!! Sen var de bara att tuta o köra typ haha!

De var grind och plankor med men hon tittade inte på något. Hon var rätt pigg o låg på rätt bra typ "släpp mig matte jag kan  de här nu!" Haha, så söt! 
Blev några kråksprång då vi inte riktigt är helt överens ibland om vart man hoppar av på en oxer ;-) Ella kan ibland tycka typ 2meter ifrån men de tycker inte matte! Men är bara till att släppa tyglarna så fixar hon de. De blev 0 fel, felfri runda :-D

Sen debuterade vi på 80cm!! Kände att hon var lite trött här, har ju inte ridit henne helt fullt nu över jul o alla helger men hon kämpade på bra! Satte även galoppen här ❤ 

Hon hoppade fina språng, kollade inte på något men var lite mer matt. Var nolla fram till sista hindret som vi rev för att jag började fiffla för mycket med tyglarna och kunde inte bestämma mig om jag skulle ta tillbaka eller rida framåt.  Kom lite i ett mellan läge och jag måste lära mig att bestämma mig direkt hur jag vill göra o inte hålla på o fiffla!! Men snäll som Ella är så hoppar hon iaf istället för att stanna ❤ men blev ett riv som är helt o hållet mitt fel! Så 4fel men duktig häst! 

Så då har vi debuterat på 80cm oxå och Ella får en stor stjärna!! Hon tittar inte på något och är helt okomplicerad att ha med på tävling! 

Skulle laddat upp filmerna med youtube o jag är inte vänner (som vanligt...) så förhoppningsvis kommer de i veckan!
Om ni följer mig på instagram finns de lite klipp där från hoppningen! Heter carolinvietor där :-) 


Printad bild från filmen i 70cm, hon är en bit över! Och öronen är framåt hela tiden, hon älskar att hoppa o livet som hopp häst! ❤ 

Kommentar:
#1: emelie

Gött med sådan bra start på tävlingsterminen! Blodad tand nu eller;)

Svar: Tack! Haha ja nu är jag verkligen sugen på 2014s tävlingsår :-D
Carolin

2014-01-16 @ 01:59:45
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: