Stall carlsvik

2014-02-01
13:21:40

Snö, is och dåligt bloggande
Ja som rubriken lyder så är de snö överallt och har kommit några cm varje dag denna veckan. Idag är faktiskt första dagen utan att de faller snö!! 

Men idag är de plusgrader istället och de pratar om regn imorgon och sedan sol/regn/plusgrader nästa vecka vilket betyder att den mesta snön försvinner men de blir is istället! Och de är fan ännu värre.... 

Så Fia har fått vila denna veckan, red i måndags och ska försöka rida imorgon. Inte riktigt som jag hade planerat men man får planera om när vädret sätter stopp för en! 

Nu hoppas jag att om denna sol och plusgrader ska komma håller i sig så de smälter fort bort både snön och isen! Hör ni det nu vädergudarna?! 


Igår var jag ute en sväng i stallet vid två tiden, så efter att ha skottat mig fram till stallet så fick hästarna gå in och de blev överlyckliga!! Jenny såg ut som en snögubbe (snöhäst?) och gnäggade när hon såg att vi kom o de skulle få gå in!

Brukar inte ta in mina hästar så tidigt men igår hade de snöat hela förmiddagen (som ni ser på jenny!) och de stod ändå bara helt still och glodde vid grinden. Då hade de ändå varit ute några timmar (sen ca 8 på morgonen) så tyckte synd om de stackarna och de ville som sagt in alla tre och blev överlyckliga när de fick gå in och äta lunchen inne :-) 

Kommentarer:

Jätte fin blogg! Min blogg handlar om spelet Star Stable Online ett gigantiskt 3D häst spel! Hade varit snällt om du bara kikade in lite :) Kanske du gillar den ändå? Kram :)

2014-02-01 @ 23:34:12
#2: Annie

Vilken fin blogg du har!:)

Svar: Tack :)
Carolin

2014-02-03 @ 12:13:06
#3: My

Vilken trevlig blogg...
Fin design och härligt med bilder oi inlägg!
Tummen upp =) Kram My

* Hovslagarexamen VT 2014
* Fölning Maj 2014
* Unghäst
* Träning/Tävling
* Nytt "eget" Stall

Svar: Tack! :-)
Carolin

2014-02-03 @ 19:57:03
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: