Stall carlsvik

2014-02-06
22:35:58

Lycklig ponny!
Idag var Fia lycklig, hon fick galoppera för första gången på flera månader ❤ 

Började med att tömköra henne lite men märkte att hon hade rätt mycket spring o hopp i benen så valde att longera av henne först för allas säkerhet, o jisses vad hon härjade! Öronen spetsade framåt hela tiden och vilken lycka de lyste i ögonen på ponnyn! Hon fick springa av sig lite i båda varven och nu känns hon helt 100 igen, hon tog för sig och trampade på ordentligt i traven! Någon hon inte riktigt gjort sedan skadan, så tror vi valde helt rätt när vi tillsammans med veterinär lät henne "vila ut" skadan istället för att börja spruta in massa skit i benet.

Jag blir så lycklig av att se henne lycklig! ❤ 

Nu när hon har varit skadad så har hon varit lite tjurig och allmänt besvärlig men hon är hon sitt vanliga glada jag igen, de värmer i hjärtat att se! 

Sen när hon hade fått springa av sig så tömkörde jag igen och mamma gick först jämte med pulka o väsnades lite men Fia brydde sig ingenting så vi spände för så hon fick dra pulkan. Hon hade öronen framåt hela tiden och de syns att hon älskar att arbeta! Och hon gör framsteg varje gång vi kör henne nu :-) så min förhoppning är att hon ska gå i vagn till sommaren, jag längtar ❤


Min älskade ponny! Idag var du värd din vikt i guld ❤ 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: