Stall carlsvik

2013-10-06
20:57:19

Dagens Pay n Jump
Idag var det Pay n Jump i Olofström med Ella. Var anmäld till 50 och 60 cm, var första gången vi hoppade de höjderna. På de andra Pay n Jumperna har vi hoppat 40 o 50 cm.


Moa var med som hästskötare så hon longerade henne lite medan jag gick banan och startanmälde, hon var mycket lugnare att longera denna gången än förra i Karlshamn. 

Sedan hoppade jag upp och red på framhoppningen eftersom jag var den som startade först bland hästarna, vi var 5 st inne på framhoppningen men hon brydde sig inte om de andra hästarna. Hon har blivit mycket lugnare med allt runt henne på bara dehär tre gångerna vi har varit iväg. 

Hon hoppade bra o fint på framhoppningen, och lyssnade fint!

Väl inne på banan kollade vi runt lite och sedan travade vi mot första hindret som stod ur sväng mot läktaren o publiken så hon kollade lite, stannade till och klev över ettan haha.. Sen gick de bättre, hon kollade lite men när jag sa till henne att gå framåt o hoppa så gjorde hon det! Vi travade mest runt denna rundan för att hon ska hinna få kolla sig runt utan att stressa.

Till 60cm så fick hon lite mer tid innan startsingnal att gå runt o kolla lite i ridhuset samt att hon hade redan varit inne en gång. Så hon var mycket lugnare och kollade inte alls så mycket som första rundan. 
Dock så stod första hindret i vårt "dåliga" varv där hon har lite svårt för att fatta den galoppen så blev fel galopp till första hindret men sen flöt de på rätt bra! 
Blev en ryttarmiss mellan femma o sexan där galoppen bröt av och jag samlade inte ihop traven ordentligt så då rev vi de hindret men är helt mitt fel!

Är så nöjd med min häst och så lycklig, har ett lyckorus i mig ♥
Tänk att detta är MIN häst och att VI har kommit såhär långt tillsammans på bara några månader! ♥
 
 

Film från 60cm som vi debuterade idag! Duktig bebis :-)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: