Stall carlsvik

2013-11-21
12:05:12

Tömkörning
Igår gick träningen i tömkörningstecken.

Först ut var Fia o hon är inte tömkörd eller körd på 1,5 år kanske? Men innan dess är hon körd rätt mycket o tanken var att köra in henne, hade kommit så långt som till att dra däck men sen fanns de inte så mycket tid o sen blev hon utlånad.
Men nu tänkte jag ta upp det igen! Både hon o jag tycker de är roligt så vi hoppas att allt ska gå bra o att vi kan hänga på vagn sen :-) 

Iaf så var hon lite sådär de första 5metrarna innan hon typ "jaha de var såhär jag skulle göra!" Så traskade hon på jätte fint! Igår gick jag bara bakom henne då det var så länge sen sist men tror vi kan nog dra något bakom rätt snabbt då hon kom in i det snabbt igen :-) blev mest skritt på vägen o lite trav, hon är  pigg nu!! 

Sen var det Ellas tur, hon blev oxå tömkörd fast med tömkörningsgjorden och på volt istället. Gick väldigt bra! Hon försökte hoppa iväg någon gång som hon gjorde sist jag longerade henne men eftersom man har mer kontroll med två tömmar än en lina så lyckades hon inte ;-) men hon jobbade på bra!

Roligt att se sin häst jobba från marken oxå, hon är så fin! Har jätte fin trav och de syns att hon jobbar genom kroppen! Och denna häst bara älskar att jobba. 

Kommentar:

För tredje året i rad har jag pressackreditering på Stockholm International Horse Show. Jag kommer därför att blogga direkt därifrån på min blogg. Följ gärna med på en resa med Världscup Dressyr, TopTen-Final i Hoppning, olika shower, häng med backstage och mycket mer! Vi börjar imorgon kl. 18.00 och håller på tills på söndag kväll.

2013-11-27 @ 17:32:49
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: