Stall carlsvik

2013-11-11
16:33:08

Pay n Jump
Igår var vi iväg på Pay n Jump med Ella i Mörrum! 

De regnade redan på morgonen när jag kom ut i stallet, så tråkigt väder men ville så gärna iväg o hoppa henne då det inte är så många P&J kvar detta året. 

Det börjar med att hon går rakt upp på släpet (äntligen!!!!!) och stod jätte snällt under färden. När vi kommer fram duggar de bara lite så tar ut henne o börjar göra henne klar, bästa Lise var med som hästskötare utöver mamma. 
De hade satt hästarnas starttid till 11.15 men ponnyerna drog ut på tiden så jag skrittade runt en del innan jag började rida fram. Hon kändes fin på framridningen, och på framhoppningen hoppade hon  fint! Måste filma någon framhoppningen för är oftast där hon visar sina riktigt stora språng ;-) 

Framridningen och framhoppningen var ute så vi var rätt blöta innan första start då de hade börjat regna mer igen... Men som tur var själva banan inne i ridhus!

Började hoppa en 60cm och hon kollade lite på allt när jag travade runt innan start, men när jag startade så skärpte hon till sig. Kollade inte på något och hoppade trevliga språng. Vet att hon kan hoppa bättre men är nöjd med henne. Blev en felfri runda, alltså 0 fel och rosett!
Det är andra gången hon hoppar 60 cm på Pay n Jump!

Sen debuterade vi 70cm! Hade några emellan oss så fick gå ut från ridhuset och de hade börjat regna ännu mer! Så tråkigt väder!! Och jag hade skrittat rätt mycket innan jag började rida fram innan 60cm så valde att bara skritta runt lite tills jag fick gå in i ridhuset igen (var ca 3 starter emellan). 

Nu när vi kom in kollade hon inte på något men man kände att hon var trött, hoppade mer flackt och blev lite springig, men var ändå första gången vi hoppar 70cm på Pay n Jump! Så fick två riv, alltså 8fel!

Men jag är SÅ nöjd med min lilla tjej!! Att rida fram i regn och andra gången hon hoppar 60 och första gången hon hoppar 70, och är så lugn och fin! 

Film finns på mammas mobil ska försöka få in den på datorn så ni får se :-)

Mycket text, hoppas ni orkar läsa allt haha.


Finaste Ella på senaste träningen ❤

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: