Stall carlsvik

2013-11-13
13:34:44

Fröken grå
Jaha de här med promenad verkar inte vara något för fröken grå! 
Var ute och gick en promenad med henne igår o hon är värsta sengångaren när man går med henne haha. Drar benen efter sig och är allmänt lat.

Ella på promenad.

Men idag var det andra kanoner! Ropade på henne i hagen när jag skulle hämta henne då hon stod längst ner, då fick hon raket fart o sprang o bockade o härjade runt. Fick till slut tag i henne och tog in henne i stallet där hon var lugn. 

Sen ut och skulle börja rida, kom en bit på vägen (rider några 100m på en skogsväg typ för att komma till ängen) och då börja hon ladda o hoppa och ha sig. Testa både sin egen balans och min ;-) men vi överlevde och fortsatte mot ängen, väl där tyckte Ella att "vadå skritta o trava fram man börjar väl med galopp direkt?" Så blev lite diskutioner om att hon skulle lugna ner sig. 

Ridpasset gick super sen! Var nog de bästa på länge :-) hon satte båda galopperna och kunde variera galoppen mycket idag! Märks att hon har fått mer muskler och ork nu! :-) 

Fröken Grå på ängen

Hade tänkt rida fröken gul oxå men när hon visade upp sina finaste akrobatiska övningar på så liten yta som möjligt i hagen så får de bli en vilodag för henne istället ;-) jag vill gärna leva lite till haha. 


Fröken Gul i sin sjukhage, där kan man hitta på många hyss! Återbesök om en vecka med henne o hoppas på positiva besked :-)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: