Stall carlsvik

2013-11-07
22:44:15

Duktig!
Idag red jag Ella i skogen och mamma gick med Fia eftersom hon ska promeneras emellan åt. 

Hör och häpna(!) idag gick Ella över vattenpölarna utan större problem! Skam den som ger sig ;-) de lönar sig att vara envis! Ella är envis men jag är ännu envisare haha.

Travade och galopperade även idag då de torkat upp rätt bra i skogen, hon kändes fin. Lyssnade bra på mig och ville gå framåt. Men unghästar är de bra att rida ute i skogen eller liknande så de får lite mer naturlig framåtbjudning, man ska ju tänka framåt hela tiden tills de fattat de :-) 

Hos Ella har polletten börjat trilla ner och hon går mer o mer framåt hela tiden! Man kan nu börja jobba lite mer i gångarterna utan att hon "dör ut". 

Roligt att se utvecklingen på henne! Fick hem henne den 12 januari 2013, då gick de knappt att leda henne eller sätta på täcke - nu ca 10 månader senare är hon inriden och inhoppad och varit iväg på en del Pay n Jump :-) de tog ändå ca 1-2 månader från att hon kom hem tills han ens hängde på henne och började sitta upp på henne. Så tycker hon har gjort en strålande utveckling! 

Jag vill inte stressa något med unghästar, de får ta tid så de hinner med och jag får då en lugn och harmonisk häst som håller i längden! 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: