Stall carlsvik

2013-05-19
18:38:17

Hästig helg
Det började som sagt i fredags med att Ella fick massage, vilket hon först undrade va de var sen tyckte hon de var jätte skönt och stod o somnade haha. Söta lilla häst :)

Hon var iaf väldigt fin i kroppen, var något svagare på ena sidan som de flesta hästar är. Sen hade hon en pytte liten sträkning typ i ena bak. Så som hon har härjat i vinter i snön trodde jag hon skulle ha mer stäkningar. 
Hon var jätte fin i rygg och länd, väldigt skönt efter att vi hade problem med C och hennes rygg..

Ella fick oxå beröm för att hon var så lugn och fin, en bra modell och väldigt trevlig! Är så glad att hon hamnade hos oss :-) 

Igår lördag så var de varmaste dagen på evigheter, tempraturen låg på runt 30+ hela dagen.. Så hästarna fick slappa i skuggan i en av sommarhagarna och äta gräs. Var alldeles för varmt för att göra något med dom! 

Jag därimot var i vinterhagen och krattade upp allt överblivit gammalt hö och slängde de samt började mocja ut lite ur hagen.. Var hemskt i stekande sol och 30+... Men var gör man inte för att ens älskade hästar ska ha de fint? ;)

Idag söndag därimot var de regn, dimma och allmänt grått med 12+.. Att vädret kan ändras så mycket på ett dygn! Så var blött i gräset och hästarna blöta så de fick vila idag med.. Rätt skönt med unghäst ibland som kan får lite vilodagar :) Men var ute och fixade stallet, släppte hästarna på lite gräs och myste lite med Jenny som fyller 27 år idag. Världens bästa ponny :) ♥

Efter de var jag hos familjen Linderson och mockade deras stall, de är iväg på liten mini semester och Josse springer maraton... Hon är grym!! Fattar inte att man orkar gör något sådant! :) 
Självklart hälsade jag på älskade Fia då oxå, hon har blivit så fin i kroppen nu! När jag gick till hagen och ropade på henne så kom hon gänggandes fram till mig. Min fina prinsessa ♥

Imorgon är de måndag, ny vecka och nya tag! :)


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: