Stall carlsvik

2013-07-25
19:22:43

Träningsvärk

Idag blev det bommar och lite små hinder med Ella. :-)

Haha de blev som jag sa, när jag gick in på banan o hon såg bommarna/hindren så taggade hon till som bara den o ville typ galoppera hela tiden o bara sökte hinder haha så söt!

Värmde upp lite först och sedan la jag in lite travbommar vilket gick jätte bra! Hon var taggad men lyssnade super och travade fint över de :-)

Sen travhoppade vi ett kryss och sedan hoppade vi de i galopp innan vi byggde upp det till ett räcke och hoppade det i galopp. Hon hoppade jätte fint i både trav och galopp :-)

Hade även ett litet räcke med en planka som hon hoppade utan att ens blinka, går inte att skrämma henne med så mycket "titt hinder" ;-)

Sen satte jag ihop en liten "bana" med travbommarna och de två olika hindret och de gick jätte bra! Var så stolt över henne efter detta passet ❤

Ska be någon filma nästa gång så ni får se utvecklingen oxå :-)

Sedan var jag hos Fina Fia och skrittade ut i skogen på henne :-)
Hon kom fram till grinden direkt när hon såg att jag gick mot hagen och gnäggade åt mig, gull ponnyn ❤

Först var hon fröken rädd-för-allt-i-skogen men de gick över efter 50 m och hon blev fröken tror-jag-kan-allt-själv alltså sig själv ;-)

På vägen hem var de ett rådjur som nästan sprang rakt in i oss, vek av bara precis framför oss och tryckte sig förbi oss och hoppade sedan förbi.
Och där stod Fia helt lugn hela tiden och bara "jaja men gör va du ska så jag kan gå sen" typ. Helt cool lugn!
En 6 årig ponny helt själv i skogen som dessutom vilat nu några veckor och bryr sig nada om något sådant!
Man bara måste älska ponnysarnas psyke ❤


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: