Stall carlsvik

2013-12-02
14:12:29

Söker medryttare/en eller flera
Önskar man hade haft all tid i världen, men nu har man ju inte det.. Och speciellt veckor som denna där jag jobbar 6 dagar och håller på att bli sjuk (dunder förkylning på G...) hade de varit guldvärt med någon seriös person som hade kunnat hjälpa till i stallet o minska mitt dåliga samvete för att hästarna inte blir ompysslade tillräckligt mycket som de förtjänar. De får ju självklart komma ut i hage och den dagliga omvårdnaden även i dessa tider men att komma ut på en extra skritt runda eller mysa i stallet hade de nog uppskattat :-) 


"Har ett stall utanför Karlshamn med tre hästar som vill ha lite extra uppmärksamhet. 
Söker någon seriös person som är hästvan och som ridit mycket innan (unghästvana ett stort plus!) som är över 15 år och som vill hjälpa till med mina hästar. Är du under 18år ser jag gärna att dina föräldrar även är hästvana eller i allafall ställer upp och hjälper till. 

Har två ponnys, en äldre C-ponny som vill att man pysslar med henne och tar lite lugnare promenader i skogen.
En D-ponny på 6 år som för tillfället sätts igång efter en skada så är mest promenader nu med henne men för rätt ryttare kan man få träna o tävla henne sedan.
Och sedan har jag även en 4åring stor häst som rids och utbildas.

De jag vill ha hjälp med i första hand är ponnysarna men även att man ska kunna rida den stora om de behövs. Alla är jätte snälla utan olater och är väluppfostrade på både marken och när du sitter i sadeln. 
Jag vill inte ha betalt men ser gärna att man kan hjälpa till när man är i stallet med mockning och sådant. Stallet ligger utanför Karlshamn och utan bussförbindelser. 

Skicka ett mejl och berätta om dig själv, vad du har gjort innan med hästar osv. Så hör jag av mig. "

Skicka mejl till Jenny_ii@hotmail.com om du är personen/personerna jag söker :-) 

Kommentar:
#1: Alice

Jag skulle gärna vilja bli din medryttare / hjälp till med hästarna om du inte redan har hittat någon redan jag bor i karlshamn

Svar: Hej! Var ett tag sen de inlägget las upp ;-) har redan hittat en tjej som hjälper mig men tack ändå! :-)
Carolin

2014-10-22 @ 14:22:26
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: