Stall carlsvik

2013-12-08
23:52:36

Snö, regn och slask
Gårdagen bjöd på fint väder med sol, helt underbart! Lite kallt men man blir så mycket piggare med sol :-)

Idag började de med kallt, -10 stod det i bilen när jag skulle köra till jobbet!! Var gråmulet hela förmiddagen sen vid lunch började de snöa som bara den! Snöade ett tag men sen slog de om till plus grader och började regna, suck!! 

Brukar ta ca 30-40 min att ta in hästarna på eftermiddagen, idag tog de nästan 1,5... Var halt som bara den o hästarna var stissiga pga vädret, ingen bra kombo! Men alla kom in och vi överlevde de är iaf huvudsaken! Sen att jag fick jobba 1,5 extra bara för att få klart allt var ju inte heller så najs, varför måste allt strula på samma dag?!

Fick iaf hjälp av världens bästa Jennifer till att kvällsfodra idag, hon är en ängel!! Alltid glad o positiv, tar tag i saker och stallet är alltid i topp skick när hon går där ifrån! Och hästarna älskar henne! Man har inte tråkigt en stund med Jennifer i stallet :-)

Sen att hon nog fick århundradets skratt bjuder jag på, var halt som bara den utanför stallet så halkade till och de blev lite vingligt ställde mig då på ett ben (varför vet jag inte? Haha ) och vinglar lite till i någon fin dans innan jag återfick balansen samtidigt som jag skriker/skrattar "waaaaaaaaaaaaaa". Höll ett täcke i händerna så kunde inte hålla ut armarna. Gud vi skrattade båda två så tårarna nästa sprutade! Måste sett jävligt dumt ut... ;-) 


Bästa Jennifer sopar stallet 


Man fick ha mycket kläder idag för att inte frysa! Kände mig som en michelingubbe med alla klädrt ;-)  

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: