Stall carlsvik

2013-12-06
08:56:00

Mina mål 2013
Satte även upp mål för mig själv under 2013, vad jag ville uppnå med min egen ridning. Tycker de är viktigt att man inte sätter upp mål för enbart hästarna utan även för sig själv.


Mina Mål
Kortsiktiga mål
Komma igång mer med min ridning på andra hästar än Ella. För att ridningen på Ella ska bli bättre. Här har jag haft fördel av jobbet, där har jag kunnat rida många olika hästar och kunnat stärka upp min ridning mer och kunna rida lite mer avancerat. Uppnått!

- Träna upp min sits mer, viker gärna mig i överkroppen. Måste tänka mer på att INTE göra de. Tycker detta har blivit bättre. Men är något jag ALLTID måste tänka på! Det som jag oftast gör är att jag skjuter fram höger höft och blir då sne och "viker" mig i överkroppen. Delvis Uppnått!

- Börja hoppa lite mer igen. Har hoppat lite med andra hästar än Ella, men inte så mycket som jag hade önskat. Men har iaf hoppat någon bana på 1-1,10m så känns bra. Uppnått!

- Träna annan träning än hästarna för att stärka min kropp. Här har jag verkligen inte kommit längre än till tanken.... Började ut och gå lite i somras men sen dog det ut. Blir så trött på mig själv! Men dehär med att få tiden att räcka lite känns som att de sätter stopp.. För försöka bli ännu bättre och komma längre än till tanken nästa år! Inte Uppnått!
 
Mina Mål
Långsiktiga mål
- Fortsätta träna på min sits! De gör man aldrig för mycket. Tänker mycker mer på min sits nu och tränar på att bli bättre i varje ridpass. Min hand har blivit mycket bättre och min skänkel börjar komma tillbaka (hade väldigt bra skänkel o skänkelläge innan men efter uppehåll från ridningen så försvann den lite...) och det känns bra att jag hittar den mer och mer! Uppnått!

- Börja rida för tränare, få mer hjälp med min ridning. Här har jag verkligen hittat en tränare som passar både mig och Ella som handen i handsken! Vi kör samma tankesätt - skynda långsamt! Och tycker att jag har fått mycket hjälp med min ridning! Uppnått!

- Börja hoppa lite terräng igen. Som jag skrev på Ellas mål, har börjat bli för feg för detta haha.. Har kommit på att man inte är odödlig! Nej men har inte haft någon häst som jag har känt att de har passat med. Så har inte blivit någon terräng detta året. Inte Uppnått!

- Komma ut och göra minst 1 tävlingsstart under 2013. Har gjort som sagt 5 st pay n jumper och 10 st starter under detta året så de känns väldigt skönt! Nu är jag mer taggad än NÅGONSIN på att komma ut på lite riktiga tävlingar nästa år! Har saknat tävlandet en hel del fakiskt.. Uppnått!

Tycker jag har kommit en bra bit på mina mål och uppnått de bra! Men de är bara att jobba vidare om man vill bli en bättre ryttare, vilket jag vill! Så som sitsen kommer vara ett mål nästa år oxå, de finns alltid något man kan förbättra! 

 

Kommentarer:
#1: AmandaB

HEJ!
Nu tävlar jag ut ett eget .se domän!
http://amandablomkvist.horseworld.se/vinn-ett-eget-doman-namnblogg-se/

MVH AmandaB

2013-12-06 @ 15:03:46
#2: My

Vilken trevlig blogg, himla bra med ditt inlägg här ovan

Kram My

* Avel
* Unghäst
* Hovslagarstudent
* Dalmatin -Parning & Valpar på G
* Träning/Tävling
* Jag & familjen

Svar: Tack! :-)
Carolin

2013-12-10 @ 20:08:35
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: