Stall carlsvik

2013-12-02
10:29:44

Årets sista Pay n Jump
Idag var vi på årets sista Pay n Jump med Ella i Olofström. Hoppade 60 och 70 cm då jag ville att de skulle vara lätt för henne och roligt nu sista tävlingen. 

60 cm -  Åh va fin hon var! Hon var lugn och fin på framridnigen, även när en annan tjej ramlade av så var hon lugn o stod still när den hästen for omkring innan de fick tag på den. Hon var avslappnad och hoppade fina språng!

Väl inne på banan sen kollade hon inte på nått utan de var bara att tuta o köra! Vi höll en jämn galopp runt hela banan, hon landade i rätt galopp nästan alla gånger ( om inte alla gånger? Får se i filmen ) och vi fick ett väldigt bra flyt! 
Vi nollade denna rundan utan problem!!

70 cm - Här var hon lite tröttare på framhoppningen, är första gången hon går ut och sedan ska in på framhoppningen igen. Innan har jag bara haft en eller två emellan mina starter så har inte gått in på framhoppningen igen, men nu hade jag nio stycket emellan mina starter. Gick mest in på framhoppningen för att hon ska förstå att man gör så på en riktig tävling, men valde att bara skritta runt där inne och tog bara "lilla" hindret en gång innan jag gick ut o väntade på min tur till banan. 

Här kändes hon lite tröttare men när vi väl kom in på banan och började galoppera mot första hindret fick hon mer energi igen! Och vi nollade denna klassen oxå!!!
Andra gången hon hoppar 70cm på Pay n Jump o hon nollar!! Här hade vi med ett jämt och avslappnat flyt och galopp genom hela banan! Fick rida henne lite mer men de kändes helt perfekt!!

Så vi avslutade året med två noll rundor med oss hem och två rosetter rikare!

Har ridit Ella i ca 8 månader allt som allt, gjort 5 Pay n jumper och 10 starter på höjder mellan 40-70cm och har fått 4 rosetter!

Tycker de är ett väldigt bra år! Nu hoppas vi att hennes år som femåring fortsätter i samma riktning och att vi sätter upp nya mål och klarar dom :-) 

Hon hoppar så fint! Vi riktigt flyger över :-) filmer kommer sen!

Detta skulle publicerats igår men såg att de inte gjort de, såhär kommer de en dag försent... Men jag älskar min häst lika mycket ändå :-) 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: