Stall carlsvik

2013-08-03
21:38:34

Livet är underbart
Känner mig just nu hög på livet ♥ Är på mitt smultronställe, har semester och kan planera dagarna helt som jag vill! Här är jag lugn och har ro i själen, kan glömma allt som hänt och bara leva i nuet.
 
Idag har jag haft fullt upp men har ändå njutit varje minut! Började dagen med att kolla till hästarna, sedan betesputsade jag förra betet och de tog sin lilla tid men var trevligt att sitta där o lyssna på musik och tänka över livet!

Efter det så körde jag hem, testade lite olika måna färger som jag ska måla bommarna med på en bit plaströr för att se om den fäste och när jag höll på med de så kom jag på att jag ville ha någon mer planka i hinderparken oxå. Sagt och gjort, gick på jakt efter en bräda och hittade ne perfekt som sågades till, slipasdes och sedan målades. Den är inte riktigt färdigmålad men ska visa bild när den är de sen! Lovar att ingen annan har likadan iallafall ;-)

Sen fick jag släppa min lilla "bonde bubbla" duscha och åka till stan för att handla, och sen nu ikväll har de varit några vänner här och grillat.

Har varit en helt underbar dag! Imorgon har jag mycket att göra men jag är full av energi och längtar att få bocka av sakerna på to do listan!
Har annars känt mig lite trött o nere sista tiden men när jag är här fylls all energi på igen och jag sprudlar av glädje och vilja! ♥

Filmen från träningen kronglar, får försöka fixa den på min egen dator sen. Lovar att visa er! Skriver även mer om träningen sen istället när filmen är klar! :-)
 
 

Kommentar:
#1: My

Vilken trevlig blogg! Roligt med bilder i inlägg och lite varierade ämnen... Tummen upp!

Kram M

*Avel
*Fälttävlan
*Unghästutbildning
*Hovslagare

Svar: Tack! Din var med fin o bra :-)
Carolin

2013-08-05 @ 18:30:12
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: