Stall carlsvik

2013-04-18
09:13:21

Trav

Har sådan fruktansvärt dålig fantasi på mina rubriker haha....

Igår var vi som sagt i ridhuset med Ella, först fick hon springa lite själv lös o få ut sin överskotts energi ;-) hon har verkligen helt ljuvlig trav!!
Och sen kom hon på att i speglarna kan man ju se sig själv haha, så då sprang hon mellan speglarna och kollade in sig ;-) som den lilla divan hon är haha!

När hon fått springa lite så kom hon sedan fram till mig och jag sadlade o satte på alla saker. Hoppade upp på henne, hon bockade till lite men sen var de inget mer med det. Hon var lite spänd i början som mamma ledde oss någon varv tills hon slappnade av.
Sen red jag själv, red lite volter, snett igenom, serpentin bågar och lite så. Styrningen går bättre o bättre! :-)

Sen när vi skrittat runt ett tag så testade jag att trava, var första gången jag travade på henne! Och hon bara lullar på framåt som ingenting! Jag trodde hon skulle bocka eller nått men nej ingenting!

Travade väl 3-4 varv i varje håll, åh vad lycklig jag var då!! Hon är helt underbar min lilla häst! Och man känner sig ändå säker uppe på henne trots att hon är unghäst.

Sen när vi var färdiga i ridhuset skulle vi ut o lasta henne, de körde runt med massa traktorer där och sånt så de var ju väldigt intressant enligt Ella. Mycket mer intressant än transporten...
Så efter mycket olika försöka att få in henne och vi hållt på en timma fick jag ringa morfar. Är ju han som sköter de dagliga med henne (in,ut, ge mat) så då gick hon in mer i släpet men fattades typ 5 cm för att kunna stänga..
Sen efter mycket om och men bär vi hållt på i kanske 2 timmar så bara traskar hon rakt upp som ingenting och står still så mamma kan stänga bakom henne...

Ibland undrar jag vad som försiggår i hennes hjärna, hon är inte rädd för släpen utan bara totalt ointresserad sen helt plötsligt händer de o hon går rakt in som ingenting.. Haha knäppis häst! Tur hon kan leva på sin söthet ;-)


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: