Stall carlsvik

2013-04-01
18:11:43

Duktig bebis!
Idag red jag för 5e gången på Ella. De andra gångerna har hon blivit longerad innan men idag så hoppade jag upp dirket och hon brydde sig inte, var som vanligt :-) Skönt att hon är så cool och tar de hela med ro!

Har en sålänge bara skrittat på henne men gör de helra långsamt och att hon hinner med vad jag menar än att ta allt i hundranitti och ha en stressad häst sen istället. Även fall hon vatt riden i Holland så tog vi beslutet att börja om med henne från början när vi fick henne. Och de har gjort att hon har fått ett förtroende för oss och litar på oss och de vi ställer henne inför. 

Hon är nog den häst av alla de vi har haft som är mest social och vill vara med på ALLT! Haha Fia är oxå sådan men Ella är ännu mer! Men de båda är de på ett positivt sätt, de vill jobba, de vill lära sig och de vill upptäcka nya saker. 

Nu hoppas vi att värdet är på vår sida, att de blir vår nu istället (men helst inte för mycket regn...) så vi kan fortsätta med Ella och hennes ridning :-)


Kommentarer:

Vad roligt att det går så bra! :) Har också en 3-åring som är under inridning och vi satsar på 3-års i maj. Väldigt roligt att hitta någon annan som också bloggar om en unghäst :)

Svar: Tack! Roligt att läsa någon annans blogg som oxå har unghäst! Hoppas de går bra på 3-års :-)
Carolin

2013-04-02 @ 20:52:22

Ja, man lär sig alltid något nytt :) Tack!

2013-04-05 @ 19:09:18
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: