Stall carlsvik

2012-11-28
00:03:04

27 november

Hejsan!

Allt rullar på med hästarna i höstmökret, får se det positiva att det inte har kommit någon snö än iallafall! Cool

Det går framåt med Mercedes, är en riktigt trevlig och fin häst! Ojoj vilken trav hon kan ha när hon vilar på steget och jisses vad fin hon kommer bli! Har även jobbat lite bommar med henne och något litet hinder, det sköter hon med jätte fint!

Den som köper denna lilla tjejen kan forma henne till vad de vill dressyr, hoppning eller varför inte fälttävlan? Hon är helt genom god och snäll. Super i stallet när man gör iordning henne och allt! 

Är det fint väder i helgen ska jag försöka filma henne lite så kommer det givetvis upp här. Finns lite filmer på henne som ägaren har om någon som är intresserad av henne vill se film innan helgen.

Och lilla Jenny har faktiskt tagit det hela med ro att hon har fått en kompis, det kan vara antingen eller med henne haha. Antingen går det kanon o släppa ihop med nya eller så hatar hon dom. Men Mercedes är så cool och lugn när vi släppte ihop dom, så Jenny såg nog inte henne som någon rival. De kunde tom äta ur samma hö hög direkt!! Det säger rätt mycket om Jenny VinkarEn bild på Mercedes, visst är hon fint täcknad? :-)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: