Stall carlsvik

2012-05-07
10:40:00

Röd o blå...
Igår rullade vi till Sölvesborg igen, var regionall tävling då. Jag o Carmen skulle gå en 1,10m klass.

De blåste ingenting vilket var skönt! Hon var mycket mer avspänd och ville lyssna på mig, hoppade jätte fint och lugnt på framridningen. Stora luftiga språng och jag kunde bestämma tempo! 
Vilken häst hon är när hon är så, en riktig dröm att rida!!!

Väl inne på annan sen kändes hon lugn och fin, rider imot ettan stort och fint språng, sen var de lite nerförsbacke till tvåan och hon rinner iväg lite, blir ett kråkhopp på tvåan och jag hamnar inte i obalans men rätar upp mig igen.
Vad som händer sen vet jag inte riktig, var som om kroppen bara stängde av om jag höll baklänges.. Kroppen lydde typ inte så kunde inte ta imot/hålla i mig.. Så ramlar typ bak på hennes rumpa nästan med huvudet och sedan for jag i baken.. Åkte av i sådan fart så åkte lite i gräset, typ 20-30 cm.. Fick en stickande känsla i höften/låret och armen på vänster sidan (var den sidan jag "åkte" på).

Men kunde röra fingrar o tår så lite hjälp upp så kom jag på benen, men är röd o blå slagen och kan knappt sitta normalt på en stol haha.. Lite invalid för tillfället.. 

Surt att detta skulle hända nu när hon har varit rätt så fin i de sista 1,10m hon har gått!
Till helgen blir de tävlingen igen i Råby, tanken var en 1,10m och sedan debutera 1,20m. Men vi får helt enkelt se hur hon känns i 1,10m.

Älskade fina C ♥

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: