Stall carlsvik

2012-05-27
20:40:50

Ingen bra tävling..
Usch igår kändes de inte alls bra på tävlingsbanan och jag har funderat hundra gånger om, om varför de blev som de blev...

Rev regionalla Pingsttävlingen i Karlskrona. 1.10m och 1.20m.

1.10m blev hon stressad på framhoppningen, var sex st på en lite framhoppning.. Hon hoppade ändå stort och fint sen helt plötsligt så brakar hon in i oxer två gånger och då backade hon av rätt mycket efter de.. Hoppade lustigt o orytmiskt..
Väl inne på banan var hon fortfarande spänd, lite springig och rev tre hinder. De hon hoppade hoppade hon bra men när hon rev så var de frambensfel, vilket hon typ aldrig har??
Var lite besviken när jag kom ut och de kändes inte helt OK, snackade lite och vi bestämde att ändå gå in och hoppa 1.20m. 

Hon brukar lugna ner sig o hoppa bättre i andra klassen och hon kändes lugn och fin på framridningen och framhoppningen, stora och fina språng.. 

Kommer in på banan och hon hoppar ettan OK och sen börjar de.. Hon river en massa och riktigt jävla rivningar. Sen hoppar hon några hinder riktigt fint och de känns bra sen börjar hon riva igen, frambens rivningar de flesta..

Vi kom upp i över 20 fel pga rivningar och volter... Så vi blev uteslutena när vi hade hoppat hinder nr 9 (var 10 hinder, var A:0 bed.) 

Galoppen och lugnet var mycket bättre i 120 men så mycket rivningar är inte likt henne och inte frambensfel...

Usch vet inte varför de blev såhär..??

Nu tar vi två lugna veckor med vila och lugna ritter i skogen sen är de tävling igen den 16/6 om hon känns helt OK hemma under de här två veckorna..

Kommentar:

Super fin blogg! :D

2012-05-27 @ 20:42:25
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: