Stall carlsvik

2012-03-18
17:15:23

Vilken häst jag har!!
Måste bara inleda med att jag har en helt underbar häst!
Hon har varit helt grym denna helgen!
Lördagen gick hon 1m men 0+0 fel! Fick jätte bra flyt hon lyssnade både framåt och tillbaka, jag fick med mig ytter bra. Vilken kan vara ett problem från min sida. Hon hoppade stora och runda språng!
De stora minusen på lördagen var att när vi kom fanns de ingen parkeringsvakt så vi fick köra runt o leta var vi kunde ställa oss, dålig stil!! Väl inne på banan så var de en från banpersonalen som gick ivägen två gånger, dålig stil!! OCH hon som red efter mig stog ivägen 2-3 gånger när jag skulle rida, antingen precis bakom hindret jag skulle hoppa eller mellan två hinder på en distans, dålitg stil!! Blev jävligt irriterad på detta och fick då skrika på både banpersonal och ryttaren efter mig att FLYTTA SIG ex antal gånger...!!
Tillbaka till de positiva, söndagen!
Idag gick hon 1,10m, vår första regionalla tillsammans!
Här kammade vi ihop 0+4 fel. Felet var helt och hållet mitt fel, gasade på lite väl mycket till 12 som var ett räcke ur sväng så hon hann inte riktigt upp, jag skulle bara suttit tillbaka istället för att trycka på henne. Menmen så kan de gå! Är superduper nöjd med henne iaf, hon lyssnade SÅ fint idag, lyssnade verkligen tillbaka och hoppade stort och fint!
Det är även första gången hon går två dagar på rad så tycker att hon får en stor guldstjärna för denna helgen!
Min finafina häst ♥

2012-03-12
15:36:45

Årets första riktiga tävling!
Nu i helgen var de årets första riktiga tävling! En taggad ryttare och häst var en bra kombo ;-)
C var jätte fin, lyssnade både framåt och tillbaka inne på banan, hoppade stora och runda språng!
Vi fick en bakbom på en oxer med oss ner men helt mitt fel då jag kom för långt ut i en sväng och rätade för sent så vi hoppade oxern lite på sne. Men jag är ändå mer än nöjd med henne!
Formen finns kvar sen förra året och de är super kul!
Vi började lite lågt och hoppade 1m.
Nu till helgen är de tävling igen både lördag o söndag, blir 1m på lördagen och 1,10m på söndagen. Hoppas på lika taggad och lydig häst då,för ryttaren är taggad iag ;-)
ps, har även köpt ny dator så nu blir de bättre uppdatering! :-)