Stall carlsvik

2012-06-17
11:05:44

Tävling 16/6
Igår var vi i mörrum på deras gräsbana och red två klasser, Carmen och jag.

Vi red en 1,10m lokal och en 1,15m regionall.

De hade delat upp framhoppningen på två st så till 1,10 var jag till att börja med helt själv på "min" framhoppning, riktig lyx ;) Sen kom det in en till, så vi var två st på den medans de kanske var 6-7 st på den andra haha.

Hon kändes OK på framhoppningen, fick något kråkhopp men överlag så var hon fin!
På banan sen så hoppade hon fint, blev något kråkhopp här med, då vi inte riktigt var överens ibland. Men vi kom runt iaf och de kändes helt OK.

Till 1,15 så var vi nog tre st på framhoppningen även det kallar jag lyx! Tycker annars man brukar vara 6-7 som trängs och man får stås om hindren om man vill hoppa.
Här kändes hon bättre på framhoppningen, kändes mer som Carmen! Hoppade mig nästan ut sadeln ;)

Inne på banan sen kändes allt mycket bättre! She was back!! Hon hoppade stora och fina språng, vi sammarbetade bättre och allt kändes såååå mycket bättre! Var riktigt glad när vi gick imål :)

Reslutaten blev:
1.10m - 9 fel ( ett riv, en volt + 1 tidsfel )
1.15m - 10 fel ( två riv + 2 tidsfel)

Men summa kademumma av det hela:
Jag är nöjd med dagen och den kändes skönt att vi gick in och gjorde en sådan bra runda i 1.15. Speciellt eftersom allt kändes skit förra tävlingen!
Dessutom ståg hon i transporten både innan första klassen och imellan klasserna och hon var Så duktig!! Ståg snällt och fint hela tiden! I´m soo happy! :D (hon har inte gillat att stå i släpet innan)

älskade häst ♥

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: