Stall carlsvik

2012-12-09
12:10:03

Fin Mercedes!
Igår lös solen och vägarna var något bättre. Vi begav oss till ridhuset med Mercedes för ett lite lättare hopp pass. 

Hon gick fint på släpet, sen när man kör så märker man inte ens av henne, hon står helt stilla. Även när du stannar och liknande.

Första gångnen jag åker iväg med henne, helt nytt ställe hon kom till men hon var cool lugn kollade runt lite sedan stog hon helt still när jag gjorde iordning henne (sadla, benskydd på osv..) Gick in i ridhuset jätte snällt, brydde sig inte om att dörrarna gnällde lite när de öppnades eller att det gick hästar utanför ridhuset. 

Inne i ridhuset var hon oxå snäll och lugn, var fin att rida. Hon tyckte dock att speglarna var lite lustiga, haha gnäggade varje gång hon såg sig själv i speglen. 

Hoppade bara lite små hinder för att lära känna henne, hon bjöd på själv och kollade inte på något, inte ett enda riv eller stopp! Hon hoppade det jag styrde henne på. Duktig häst! :-)

Nu säger de att det ska komma mer snö.... Så nu dröjer det någ lite innan vi kan köra med transporten igen! Riskerar varken bil & släp, mitt liv eller hästens liv för att åka iväg.. Det går lika bra att rida hemma i snön! Och dessutom blir det bra träning för M som behöver träna upp musklerna i baken :-)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: