Stall carlsvik

2012-12-27
20:39:00

Sämsta på att blogga?
Ja jag är nog sämst på att blogga...

Men bloggen kommer inte i första hand, utan de är hästar, jobbet och vänner/familj.

MEN ska se nu när jag har köpt nya Iphone 5 om blogg appen funkar så kanske man blir bättre på det hära med att blogga :-)
Håll tummarna folk, haha!

Ni vet att ni kan hitta mig på min hemsida oxå? www.123minsida.se/teamvietor

2012-12-16
13:05:44

FILM
Här är en lite film på Mercedes när vi rider i snön!
Haha hon är så söt, det "busigaste" hon gör är att öka farten lite och rista med huvudet!
Vilken vild häst ;-)2012-12-16
11:39:44

Tråkigt väder..
Igår regnade det större delen av dagen.. Plus att det var ca 2 plus ute = snön har smält undan lite.. MEN nu är det istället isgala ute, för tung snö att rida i och ännu farligare att köra på vägarna med släpet..

Känner mig strandsatt med mina häst planer pga värdet..

2012-12-14
13:37:41

sjuk igen..
Jag har blivit sjuk igen, är så trött på detta nu! Har nog varit sjuk till och från i över en månad.. Därför går hästarna på halvfart. Och dessutom har det varit så jäkla kallt så man har knappt vågat rida..

Så nu hoppas jag bli frisk så man kan köra igång på riktigt igen! Och då att snön ska försvinna oxå ;-)

2012-12-09
12:10:03

Fin Mercedes!
Igår lös solen och vägarna var något bättre. Vi begav oss till ridhuset med Mercedes för ett lite lättare hopp pass. 

Hon gick fint på släpet, sen när man kör så märker man inte ens av henne, hon står helt stilla. Även när du stannar och liknande.

Första gångnen jag åker iväg med henne, helt nytt ställe hon kom till men hon var cool lugn kollade runt lite sedan stog hon helt still när jag gjorde iordning henne (sadla, benskydd på osv..) Gick in i ridhuset jätte snällt, brydde sig inte om att dörrarna gnällde lite när de öppnades eller att det gick hästar utanför ridhuset. 

Inne i ridhuset var hon oxå snäll och lugn, var fin att rida. Hon tyckte dock att speglarna var lite lustiga, haha gnäggade varje gång hon såg sig själv i speglen. 

Hoppade bara lite små hinder för att lära känna henne, hon bjöd på själv och kollade inte på något, inte ett enda riv eller stopp! Hon hoppade det jag styrde henne på. Duktig häst! :-)

Nu säger de att det ska komma mer snö.... Så nu dröjer det någ lite innan vi kan köra med transporten igen! Riskerar varken bil & släp, mitt liv eller hästens liv för att åka iväg.. Det går lika bra att rida hemma i snön! Och dessutom blir det bra träning för M som behöver träna upp musklerna i baken :-)

2012-12-07
06:50:00

♥♥
Att man kan sakna en häst så mycket ♥

Önskar jag vore miljonär, då hade du fått bo hos mig föralltid ♥


Älskade C ♥

2012-12-06
11:49:00

Någon som älskar snön!
Haha mercedes verkligen älskar snön! Hon vill busa och hålla på i hagen och Jenny tycker mest hon är knäpp som inte står still och äter ;-) 

Så hon fick busa av sig när jag red på en stor åker, galoppera och bara gasa på! Vilken känsla det är, total frihet! Att man bara flyger fram på en häst, älskar verkligen den känslan!

Hon är så duktig M, för även om man är på en stor öppen åker och rider och gasar på så bockar hon inte en enda gång! Och hon lyssnar på vad det är du vill att hon ska göra näst! Fina häst :-)

Har inte provridningar på G till M, fina flickan! Vi får se vad det leder, men jag ska iaf se till att hon hamnar i ett bra hem :-)


2012-12-06
10:46:18

SÖKER HÄST!!
Söker efter en 3åring, ej hingst! Behöver ej vara inriden men gärna sadelvan.

Ca 160-167 cm hög, ska visa fin teknik och rätt huvud i hoppningen. Plus om den har fint steg!
Stam inget måste men ska ha pass. Vara hanterad och kunna gå med andra hästar i hage.

Hör av dig om du har en fin treåring som kan passa in på denna beskrivningen till salu!

Hör av er till Carolin, Jenny_ii@hotmail.com

2012-12-06
00:48:16

besökare..
.. är som en bergodal bana på denna bloggen tycker jag..

2012-12-02
15:45:08

Va är detta??
Det är helt vitt på marken.. Hade tänkt åka till ridhuset och hoppa igår (var fint väder då..) men kände mig inte riktigt frisk så klippte mercedes istället vilket för övrigt gick jätte bra!!

Så planen var att åka dit idag istället, MEN när jag steg upp låg det kanske 10cm snö på marken!! Och det har snöat lite till och från hela dagen, med andra ord kommer jag inte ut med transporten!!

Ska aldrig mer skjuta upp något!

Så om någon vill ge mig ett ridhus i julklapp så är det fritt fram. Jag tar imot det med STOR glädje!

2012-12-01
01:02:30

Kallt väder..
Idag fick Mercedes bli fin och tanken var att ta lite kort på henne!
Hon stog helt blixt stilla i stallet när jag knoppade henne och hon bara njöt, hon verkligen älskar när man pysslar om henne! :-)

Sen ut så blev det lite kort, men inte så många som jag hade hoppats på.. När jag startar kamran är de två streck kvar på batteriet, tar ett kort och då vanar den för att batteriet är slut.. Åh vad jag hatar att ta kort i kylan!! Batteriet dör ju DIREKT!

Men här får ni se en fin bild på henne iallafall! Håll ut det kommer fler! (när kamran är laddad..)

Sen hade jag rid hjälp idag så vi var ute i skogen med hästarna, Jenny var pigg som bara den och kunde knappt skritta, hon glömmer nog bort att hon är 26 år och ska vara den lugna ibland haha.. ;-)
Mercedes var super snäll i skogen, gick fram överallt kunde gå både först och sist utan problem och jag kunde trava iväg en bit själv oxå utan problem!
Reagerade inte på de olika underlagen, red på asfalt, grusväg och på en äng.

Som sakt, den som köper Lilla Mercedes kommer få en vän för livet! :-)