Stall carlsvik

2012-08-05
17:50:39

Bra träningsläger!
Var som sakt på träningsläger hos Maria Fieber Måndag- Onsdag denna veckan. 

Första gången Carmen bodde borta så länge, vi var ju i Skara förra våren men då var det bara en natt. Men hon var snäll som ett lamm och skötte sig fint både i box och hage. Blir stolt över henne då! Eftersom hon kan vara lite vild hemma ibland ;)

Red ett markarbetspass på måndagen när vi kom ner, med fokus på rytm och sammarbete. Jämna galoppsprång osv. Hon kändes jätte fin och lyssnade väldigt bra på mig och när jag väl rider ordentligt så blir de a peace of cake!

Sen på tisdagen så red vi lite trimpass på morgonen en och en och även här kändes hon mjuk och fin! Känns att vi har tränat mer på dressyren nu, då blir hon starkare i kroppen och kan bära sig mer, och blir en helt annan häst, ME LIKE!! :D

På eftermiddagen sen red vi över lite hinder, styrkeövningar och hitta jämt temop och galoppsprång samt bra sammarbete. Här kändes hon fin, höll sig i skinnet och kändes att vi fick bra och runda språng.

Sen på onsdagen avslutade vi med lite banhoppning, och när jag rider ordentligt så ojoj vad hon hoppar! Jäkla vilken fin häst :) Hon var lugn och fin, hoppade stora och runda språng och vi fick bra rytm och tempo. Avslutade med en bana på 1m-1.10m och det kändes bra.

Nu är vi laddade inför V-plast cup som går av staplen nu till helgen fre-sön! Håll tummarna för oss! :)

Planen ser ut såhär på V-plast:
Fredag: 1m
Lördag: 1.10m
Söndag: 1.20m

Så får vi se under helgen hur hon känns, känns att OK och bra så blir det 1.20 på söndag annars blir det 1.10. 

Vinst Råby 1m

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: