Stall carlsvik

2012-04-13
10:33:27

Rolig helg!
Har en rolig helg framför mig!
Imorgon lördag ska jag, mamma, en kompis och hennes dotter till Skåne och kolla på hästar. Samt ponny till dottern. Detta ska bli så kul!!
Jag älskar att åka o kolla på hästar, alltid roligt att se fall de är som ägaren beskriver. Är riktiga toppstamade hästar dessutom så längtar verkligen.
Kamran åker med så de kommer nog upp någon bild här sen om de blir något snyggt ;-)
På söndag sen styr vi bilen mot Tingsryd och Växjö. Handla lite saker till hästarna på Börjes sen blir de vidare till Växjö och hälsa på min bror som bor där. Hökks har ju även öppnat i Växjö så blir givetvis ett besök där samt på My Horse som nu Charlies Häst o Hund har tagit över och har utförsäljning där.
Vilken toppen helg, riktigt kul o hästig!! I LIKE :-D
Fina Fia får stå för dagens bild! :)

2012-04-13
10:27:46

Någon som kan hjälpa mig??
När jag skriver så gör jag styckindelning på texten men när den sedan publiceras så dras allt ihop??
Någon som kan hjälpa mig med detta?? De är grymt irriterande!!

2012-04-01
20:14:06

April April!!
Idag är de första April, vilket jag hade glömt! Som tur var blev jag inte lurad på något stort ;-)
Idag var de även tävling med fina Carmen. De var på hemma plan, dvs i olofström!
Var andra omgången för laget där jag hoppade en meter och sen en meter efter lag klassen.
I lag klassen red jag som tredje ryttaren, vårt lag startade som lag nr 2 av 8.
Vår första ryttare var nolla, andra 4 fel, jag nolla och sista ryttaren nolla! så vi slutade på noll fel i grunden!! Nu var de bara ett lag till som hade chans till omhoppning och de gick ut som sista lag så spänningen steg inför deras sista ryttare, om hon var nolla så blev de omhoppning. Om de blev hon! Tagga om till omhoppning, där vårt lag bestämde sig för att tänka säket men ändå rida på lite. Första ryttaren var nolla i vårt lag, andra hade 8 fel, jag 4 fel och sista ryttaren noll fel. I sölvesborgs lag hade första ryttaren 8 fel, andra 4 fel och deras två sista nollor.
Så vi slutade på lika många fel, så tiden av avgörande! Domartornet drog ut på tiden innan de meddelade att OLOFSTRÖM hade vunnit!! :D:D Vi är så bäst!!
Min häst blev lite väl taggad på ärevarvet och bara sög tag i ett räcke o hoppade de ;) haha blev liiite mycket med åtta hästar på prisutdelningen haha ;) menmen allt gick bra iaf :D
Hon hoppade fint i grunden, var lite stressad då några red ihop på framridningen precis framför oss.. Så hon fick den ena hästen rak mot sig, hon gillar ju inte riktigt när hästar kommer plötsligt för nära. Men de gick bra allt ändå som tur var.
I omhoppningen tänkte jag lägga upp en högre växel och inte svänga för snävt utan hellre rida utanför, vi fick ett räcke med oss på vägen men de är första gången hon går en A:1a klass så tyckte ändå att hon var fin :)
Nöjd med hästen i hela lag klassen!
Laget :)
Där efter blev de en meters klass, hon var lite trött i kroppen men kändes ändå fin och hoppade väl. Hade lite problem med höger svängar då jag inte riktigt fick med mig ytter utan blev lite låst i handen, måste rida med mer ben! Fy på mig där ;)
Hon var dubbel nolla men här red jag mer på säkerhet än fart. De blev ändå en 8 placering :)
Så har varit en bra tävlingsdag för mig och fina C! ♥
Fina C i sina rosetter ♥