Stall carlsvik

2011-09-28
18:19:42

Fina lilla C ♥

Idag körde vi upp Carmen till olofström så min dressyr tränare fick rida henne. Känna lite på henne och sen ville jag se någon annan rida henne i dressyr då jag endast har sett min hopptränare hoppa henne.
Hon var lite trögstartad och ville först försöka smita undan jobbet ;-) Men sen gick hon jätte fint och var verkligen roligt att se en sådan duktig ryttare sitta på ens häst! Det gav verkligen mig inspration till att fortsätta jobba med denna fina häst. Hon visade sig från sin bästa sida och jag(+ min tränare) vet att de finns någon där inne som kan bli bra.
Visst hon är en hopphäst som älskar att hoppa men hon rör sig väldigt lätt, fina steg och mycket utstrålning så någon dressyr tävling kan de nog oxå bli i framtiden :-)

Efter att min tränare hade ridit henne så satte jag upp för att få in den rätta känslan, och OJ(!) vad mjuk och fin hon var! Detta ska vi spinna vidare på men arbete hemma samt att min tränare ska rida henne någon gång till.
Gammal bild, men helt underbart fin ♥


Kommentarer:
#1: Carro

Jag ägde henne aldrig utan var lixom "tvungen" att låna henne en period för att vi skulle kunna lämna tillbaka våran gamla häst. Så att dom fick plats med honom. Chancy var alltså till salu den tiden jag hade henne :) asso det är svårt att förklara, men vi lånade henne bara :)

2011-09-28 @ 22:36:59

Vilken fin bild!!

2011-10-25 @ 10:01:18
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: