Stall carlsvik

2011-10-06
13:44:28

Trist dag
Idag är det riktigt höstigt ute.. Blåser o regnar om vart annat så idag får hästarna bara gå i hagen o strosa. Tror inte att de misstycker speciellt mycket för de ;-) men när de är sånt här väder kan mina hästar vara mer i luften än på marken så känns inte som om man får ut något av ridningen då. Iallafall jag längtar verkligen tills lördag! Tränade Fia hemma igår med en pressening, hon gick över den, vi drog den runt henne samt skakade i den. Inte en min!! Bara stog o halvsov hela tiden o brydde sig inte alls :-) ska bli kul o se hur hon reagerar när hon är på nytt ställe med denna träningen. Ska ta bilder från träningen o visa er :-)

Kommentarer:
#1: Carro

Sv: Ja. Det där med mycket små hinder och verkligen lydnad. Stanna, galopp, halt osv..

Det blir nog bra till slut med lite träining så :)Och ja, design = jag fixar hela bloggen efter önskemål , så mycket jag kan :)

2011-10-06 @ 22:54:22
#2: Maja

Jag lekte mycket med presseningar med min förra häst - tillslut kunde jag paketera in henne i den (bara hals och huvud stack ut) och gå där ifrån, haha! Har inte provat det med Nelly, men det kanske man skulle göra någon dag =)S; Precis den känslan fick jag också! Först tyckte jag att bettet var lite 'för mycket' med sina stora D-ringar och kopparrullar, jag trodde att det skulle bli för skarpt och att hon skulle börja fippla istället för att ta stöd på det - men hon verkade helnöjd och gick jättebra!

2011-10-13 @ 10:47:40
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: