Stall carlsvik

2010-05-31
12:18:14

Stor uppdatering!
Äntligen en dator!! Känns helt lustigt att vara utan dator, man märker hur mycket man är beroende av den när man väl inte har den..

Mycket har hänt sen sist.

Fia-Lotta, har börjat komma igång igen och jag har ridit henne helt själv nu utan hjälp från någon annan. Det går SUPER bra!! Har bara skrittat än men känns som om jag inte har någon brådska, utan är bättre att gå lugnt fram och se till att de blir riktigt gjort :) Har även skrittat över bommar och de brydde hon sig inte om. Tror hon kommer blir en riktigt fin ponny som blir lättriden men ändå med power i. Och mycket hopp!! Synd man inte var några år ungre så man hade fått tävla lite med henne. Men hon kommer att behållas i våra ägor även fall någon annan ska tävla henne när hon blir äldre. Ska försöka håller er uppdaterade med hennes utveckling :)

Jenny, hon har mest vilat nu då jag inte har haft så mycket tid och hon har varit lite seg. Min lilla ponny har pollen allargi den stackaren!! Men nu är hon piggare igen och har börjat skritta henne igen. Har även vatt ute och gått med henne då både hon och jag behöver motion och är roligare att ha någon med sig än att gå själv. Hon trivs som fisken i vattnet att gå i hagen men man märker även hur hennes ögon lyser upp när hon får komma ut på en runda. Detta är den bästa ponnyn/hästen jag någonsin har haft o kommer att ha! <3

Carmen, har vatt lite stoig nu några dagar. Vet inte fall de är brunsten som sätter igång nu. Hon gör utvecklingar hela tiden och vi fin trimmar hela tiden då de finns en del att jobba på. Men hon är väldigt fin i ridningen och har blivit mycket lugnare från marken med. Den 26 maj var vi nere i Sölvesborg och red en Pay n Jump. Hade anmält mig till 80 o 90cm. Hon var cool lugn när vi kom ner dit och stog helt stil när vi broddade ( var på gräs ) dock blev hon lite rädd för skäck ponnyerna haha. Var jätte fin o lugn när jag red fram, lyssnade fint. Började hoppa fram o då blev de fullt ös medvetslös.. Hon har mycket energi i kroppen när hon ser hindren och är jävligt kvick i sina ben!! så hon klarar ut den o jag bara blundar känns de som. Men förstår henne med, hon är inte tävlad på ett år och tycker de är super kul!! Red in på banan till 80cm och hon kändes lugn o fin. Blev lite spring till hindren men hon var nolla o de kändes ändå helt okej. Blev lite väntan till 90 cm o hon kändes lite lugnare o finare till denna höjden. Rundan kändes bättre i 90 även fall vi fick två riv men de gör inget!! Hon lyssnade bättre på mig i 90 och gick fint. Hon blev lite trött bara, var 9 hinder i varje klass plus vääääldigt långa sträckor mellan hindren. Men vi är verkligen supernöjda med henne. Hon var verkligen cool lugn ute på tävlingsplatsen. Nu siktar vi mot Gärds lokala den 13 juni där tanken är att vi ska hoppa 90cm o 1m. :)

Ska försöka uppdatera bättre, datorn är på lagning så hoppas vi får tillbaka den snart!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: