Stall carlsvik

2010-05-22
19:54:50

Nu är sommaren här
Mycket har hänt och jag har varit lite dålig på att uppdatera.. Ska försöka bli bättre! :)

Carmen går jätte fint nu, börjar lugna sig lite. Har jobbat henne mycket i markarbetet nu så vi blir mer samspelta och de ser bra ut. Har en del kvar att jobba på men vi arbetar mer som ett lag nu än som motståndare. Eftersom hon är hoppade rätt mycket så anser jag att de är inte de vi behöver träna på mest utan att vi kommer i bättre samspel istället. Det måste funka i dressyren/markarbetet för att de ska funka till-över-efter hindret.
Vill tacka Maria Fieber för all hjälp o hjälpen att hitta denna fina hästen, TACK!!

Fia har haft en liten mini semester men ska börja rida henne lite nu igen. Allt går jätte bra och allt rullar på som de ska. Min fina lilla ponny. Känns bra att kunna få vara ponny ryttare ibland då jag verkligen älskar livet som ponny ryttare!!

Jenny har med haft semester men tanken är att hon ska sättas igång nu igen lite försiktigt. Hon har ju varit skadad i bakbenen för några år sen så är rädd om min fina prinsessa :)
Jenny har även hunnit fylla år, 24år fyllde hon den 19 maj, men beter sig som en 5åring :D

Nu på onsdag den 26 maj fyller jag år och det är pay and jump på Bokeslätt i sölvesborg, tanken är att Carmen ska få starta två små klasser, 80 o 90cm. Håll tummarna för oss!
Och ikväll/natt är de första natten som hästarna får gå ute, se vad dom tycker om de. De släpptes på bete idag o de gillade de iallafall :D

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: