Stall carlsvik

2010-05-11
13:14:18

En bra måndag

Igår gick allt över förväntan med hästarna.Först var jag ute på en runda i skogen med Jenny i det fina vädret, var rätt pigg men lyssnade bra ändå. Busade lite men de gör inte så mycket när de är hon:)

Sen blev de Fia-Lottas tur, här är desom gjorde att jag hade ett leende på läpparna hela dagen igår! Började med att longera henne och hon skötte sig fint och bra. Sen tog jag fram en stol och hängde mig på henne, inget hon brydde sig om. Så la benet över henne och hoppade upp, ingen rektion! Stod hur lugnt o fint som helst o tittade bara lite på mig. Klappade henne på halsen och baken men de hände inget stod fortfarande jätte snällt. Så morfar kom ut o ledde henne ett varv när jag satt på i skritt och ingen reaktion då heller! Min lilla super ponny :) Märks att allt jobb från marken med henne har gjort resultat så jäkla roligt. Nu är det bara att börja med inridningen och det ser ljust ut för framtiden!

Var sen på kvällen iväg med Carmen på hoppträning i Bräkne-Hoby. Hon var jätte lugn och snäll, skötte sig jätte fint och brydde sig inte så jätte mycket om att vara på ett nytt ställe. Hoppade vattenmatta och "flagga" sån som hänger ner under hindret. Hon tittade inte ens utan hoppade som om de var helt vanliga hinder!


Är JÄTTE kul att ha så fina hästar i stallet som gör så fina utvecklingar!!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: