Stall carlsvik

2010-06-30
09:28:09

Dagen
Snart blir de ut till stallet o försöka rida lite fall de inte är för varmt. O pyssla lite med älskade Jenny! Ska ta lite kort på hästarna idag, kommer upp här på bloggen senare! I em/kväll blir de jobb så bloggar nog inte förens imon :)

2010-06-29
10:01:18

Älskade Jenny
Min lilla underbara ponny har fått fångkänningar.. Har aldrig haft de problemet innan men denna sommaren kom de. Hon hade även fång som ungponny så då har de ju lättare för att få det igen. Men hon är ändå pigg, går runt lite i stallet o äter halm. Ser pigg ut i ögonen o har ingen feber, så är ju skönt de!! Ja kommer göra allt för att hon ska få en så bra sommar ändå <3

2010-06-22
15:23:56

Fia-Lotta

Igår fyllde lilla Fia 3år, tänk vad tiden går snabbt. <3

2010-06-21
12:50:54

Minnen
Sitter o kollar igenom massa kort på alla år som ryttare. Den underbara tiden med Vampyr o Gambler, när jag knappt nådde neranför sadeln o allt gick i hundranitti ;) början på min tid som ryttare, och tiden i stallet uppe i backaryd med alla ponnyerna. Det var där jag träffade Jenny första gången, från början tyckte jag hon var seg o tråkig men sen visade hon sin rätta sida, hur fin som helst o den mest underbara ponnyn jag har ridit. Ställer upp för en till 110% o man har alltid kul när man är med fisen. O sen har vi lilla Prakt, fick bara lite mer än ett år ihop men det var underbart, massa minnen från den tiden. Både lyckliga o mindre lyckliga minnen, vår saga slutade inte som vi hade tänkt oss men du finns alltid i mitt hjärta. O Shakira, en helt underbar ponny med den starkaste personligheten jag har sett. En ponny som älskar att gosa o stå i centrum! Någon som har satt ett stort spår i mitt hjärta o de kommer bli grymt svårt att sälja henne.. O lilla Fia Pia min egena uppfödning som är en kopia av sin mor! Helt underbar o jag hoppas att vi får många fina minnen ihop. Detta är några ponnyer som har funnits i mitt liv som jag alltid kommer att minnas. Sen finns de dom som har funnits en kortare tid som har betyt mycket, men de är dessa som har gett mig mest minnen o som alltid kommer följa med mig i hjärtat vart dom än finns <3

2010-06-21
09:14:35

Lugn dag
Idag händer det inte så mycket, får se fall jag rider idag eller fall de får en vilodag. Jag jobbar i em o kväll så lutar mot vilodag. Igår red jag Carmen ute på en stor åker, gick jätte bra o hon lyssnade fint, dock lite för pigg. Haha. Fick lite Shakira feeling över de hela o de gillas verkligen :) släppte även hästarna på bete igår, dom blev verkligen överlyckliga :D sent btw, ni får GÄRNA kommentera bilderna vad ni tycker, fall ni vill ha fler bilder från sidan, framifrån osv. Roligt att se vad ni ryttare vill ha :) samt fall de är några tävlingar här i närheten, om jag har tid kommer jag o fotar!

2010-06-20
20:12:24

Bildbomd från Sporrens tävlingBilder från den lokal sporren tävlingen som var idag. Är från första klassen (LD) o andra klassen (LC)
Har fler bilder på de som finns här så säg till fall ni vill ha :)


2010-06-16
20:51:50

Härligt med sol ! ღ
Idag har de varit sol hela dagen, sååå skönt!!

Red Carmen en liten stund idag, mest lösgörande i trav o lite lugnt i galopp. Mest för att hon skulle få röra på sig, hade inga större krav på henne. Men hon var jätte lugn o kändes super fin.

Under tiden jag red longerade mamma Fia åt mig, gick jätte bra men hon testar som bara den när de är någon som inte brukar jobba henne så mycket. Men hon skulle sig fint idag, hon longerades även över ett litet hinder o hon hoppar jätte fint o bra. Blir nog löshoppning snart på henne igen vilket denna lilla ponnyn älskar :D

Som avslutning skrittade vi en runda i skogen med hästarna, första gången jag rider C i skogen men hon var väldigt lugn o avslappnad. Brydde dig inte heller för bilar när vi gick över vägen.

Imorgon blir de att tvätta hästarna, mocka ut boxarna och rida hästarna. Även stängsla klart betet är tänk om tiden räcker till annars får jag göra det på fredag.

Ha en trevlig kväll :D


2010-06-15
19:27:11

Lugn vecka
Igår fick Carmen lite lösgörande arbete o mest utan krav. Var bara så hon skulle få röra sig efter tävlingen så hon inte blir stel. Men hon kändes jätte fräch :) och sen var jag o lilla Jenny fisan ute o gick en runda o hade masa gos, världens bästa ponny <3 Fia har stått lite nu igen då jag har haft student osv men tanken är att hon ska sättas igång imorgon igen den lilla pärlan :) tog lite bilder på hästarna för ngn vecka sen. Se fall jag får upp dom här på bloggen, är lite seg ibland :P

2010-06-13
18:19:39

Tävling!!
Idag var de lokal hopptävling nere på Gärds med Carmen. Min första lokala på henne och de är även väldigt länge sen jag tävlade, i september 2009 senast. Men hon skötte sig jätte bra o var jätte duktig!! I första klassen som var en 90cm hann jag inte hoppa fram så mycket men hon var ändå fin. Rev bakbommem på ettan som var en oxer men hon var lugn o fin o lyssnade fint! En super runda. I andra klassen som var 1meter blev de bättre framridning o hon kändes jätte fin. Trean stog lite lustigt( var en väldigt teknisk bana, kul :) ) så kom lite snävt o hann inte räta upp henne riktigt så fick ett pet där, men gud vad mycket hopp hon har isig, riktig super häst!! Detta var verkligen en godkänd tävling med en super nöjd ryttare :)