Stall carlsvik

2010-08-11
20:44:13

Tävling 8/8
Var på min "hemma arena" i söndes och tävlade med Carmen.

Red två stycken 1metare och de kändes bra. Banorna var väldigt tekniskt bygda så man fick tänka mycket på sina vägar och mysket på sin ridning!! Var lite blött i gräset och C är bara skodd fram men de funkade rätt bra ändå.

I första klassen kändes framridningen bra men kände inte den där powern i henne i sprången som hon brukar ha. Men farten fanns där som alltid.. haha. När jag kom in på banan kändes hon mycket med fokuserad och mer koncentrerad på sin uppgift. Hoppade ettan jätte fint sen tvåan o trean sen flöt hon iväg så fick lägga en volt till fyran sen rullade banan på bra. Rev ett hinder med tror det var hinder nummer 6 men kommer inte ihåg riktigt. Hon hoppade som vanligt igen med 50 cm över hindren så man känner sig inte så följsam i alla språng.. Men var ändå super nöjd med henne. hon lyssnade ändå fint o hoppade luftigt och bra :)

Till andra klassen började det regna och blev ännu halare i gräset.. Suck då undrar man varför man gillar att rida på gräs bana.? haha. Hon kändes JÄTTE fin!! Var vår bästa runda någonsin!! Hon halkade lite med bakbenen någon gång så hon rev trean och gick förbi sjuan samt ett tidsfel ( jag höll på att glömma sista hindret med haha)
Men det var lugnt och kontrollerat hela banan innan-över-efter. Vilken känsla!! Kom ut från banan med världens leende på läpparna :)

Jag jagar inte prisrosetter, utan den perfekta känsla. Samspelet mellan häst och ryttare!


Två bilder från andra klassen. Lite med följsamare mellan häst och ryttare.
Och hoppade de kan hon verkligen :)

Fail bilderna kommer någon annan dag ;)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: